Home

Zdravstveni delavci

Menu

Pravilnik o zasebnosti

Spoštovani uporabnik,

To obvestilo o varovanju zasebnosti zagotavlja podjetje Chiesi Farmaceutici S.p.A. ("Chiesi"), v skladu z določbami Uredbe EU 679/2016 (v nadaljevanju "GDPR") zaradi obveščanja o obdelavi osebnih podatkov uporabnikov, ki obiščejo naslednje spletno mesto: www.rethinkfabry.si.

Obdelani ne bodo nobeni osebni podatki, ki se nanašajo na uporabnike, ki dostopajo do spletnega mesta in brskajo po njem.

Informacijski sistemi in postopki programske opreme, ki se uporabljajo za delovanje tega spletnega mesta, med svojim normalnim delovanjem pridobijo nekatere osebne podatke, katerih prenos je impliciten pri uporabi internetnih komunikacijskih protokolov.

Te informacije se ne zbirajo za povezavo z identificiranimi posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, vendar bi lahko zaradi svoje operativne narave z obdelavo in združitvijo s podatki, ki jih hranijo tretje osebe, omogočile identifikacijo uporabnikov.

Ta kategorija podatkov vključuje IP-naslov ali ime domene računalnikov, ki jih uporabljajo posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, ki se povezujejo s spletnim mestom, URI (Uniform Resource Identifier), čas zahtevka, način, ki se uporablja za predložitev zahtevka strežniku, velikost datoteke, ki je bila prejeta v odgovor, številčno kodo, ki označuje stanje odziva strežnika (uspešno, napaka itd.), in druge parametre, ki se nanašajo na operacijski sistem in uporabnikovo IT-okolje.

Ti podatki se uporabljajo samo za pridobitev anonimnih statističnih informacij o uporabi spletnega mesta in preverjanje njegovega ustreznega delovanja ter se hranijo za najkrajše obdobje, ki ga zahteva trenutna zakonodaja.

Ti podatki bi se lahko uporabili za oceno odgovornosti v primeru morebitnih računalniških zlorab zoper spletno mesto.

Neobvezno, izrecno in prostovoljno dejanje pošiljanja elektronskih sporočil na naslove, ki so na koncu navedeni na tem spletnem mestu, vključuje pridobitev naslova pošiljatelja, ki je potreben za odgovor na zahteve in vse druge osebne podatke, ki so tam navedeni. Obdelava občutljivih in pravnih podatkov je izključena in bodo, če jih zagotovi uporabnik, izbrisani.

Podjetje Chiesi Farmaceutici S.p.A. je v skladu s 37. členom GDPR imenovalo pooblaščenca za varstvo podatkov, na katerega se lahko obrnete prek elektronskega naslova dataprotection.cee@chiesi.com.

OBIŠČITE

spletno stran Chiesi

Za bolnike: Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim zdravstvenim delavcem. O domnevnem neželenem učinku lahko poročate tudi neposredno Nacionalnemu centru za farmakovigilanco prek spletnega obrazca ali na drug način naveden na spletni strani JAZMP (www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil/).

Za ponudnike zdravstvenega varstva: Prosimo, da o domnevnih neželenih učinkih, ki jih opazite, poročate Nacionalnemu centru za farmakovigilanco prek spletnega obrazca ali na drug način naveden na spletni strani JAZMP (www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil/).

Rethink Fabry

Zdaj boste zapustili RethinkFabry.si.
Spletno mesto, ki ga boste obiskali, ni v lasti lastnika domene RethinkFabry.si, ki ga niti ne upravlja.

V REDU