Home

Bolniki in negovalci

Menu

Zbirka orodij za bolnike

Sledilnik dnevnih simptomov vam lahko pomaga spremljati simptome in zabeležiti kakršne koli spremembe, o katerih se morate pogovoriti s svojim zdravnikom.

Dnevni sledilnik simptomov za Fabryjevo bolezenDnevni sledilnik simptomov za Fabryjevo bolezen
Prenesite

Evropske in lokalne organizacije bolnikov

Mednarodne in lokalne organizacije bolnikov vam lahko pomagajo izvedeti več o življenju s Fabryjevo boleznijo in se povezati z drugimi bolniki s podobnimi izkušnjami.

Mednarodna mreža bolnikov s Fabryjevo boleznijo
Novice o Fabryjevi bolezni

Povezave do družbenih medijev

Če želite izvedeti več o Chiesi Global Rare Diseases, obiščite naše spletno mesto ali nam sledite na družbenih omrežjih.

Obiščite spletno mesto

Sklici:

  1. Ortiz 2018 416-427
  2. fabrydiseasenews.com-What Is Fabry Disease
  3. fabrydiseasenews.com-Fabry Disease and the Heart

OBIŠČITE

spletno stran Chiesi

Za bolnike: Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali drugim zdravstvenim delavcem. O domnevnem neželenem učinku lahko poročate tudi neposredno Nacionalnemu centru za farmakovigilanco prek spletnega obrazca ali na drug način naveden na spletni strani JAZMP (www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil/).

Za ponudnike zdravstvenega varstva: Prosimo, da o domnevnih neželenih učinkih, ki jih opazite, poročate Nacionalnemu centru za farmakovigilanco prek spletnega obrazca ali na drug način naveden na spletni strani JAZMP (www.jazmp.si/humana-zdravila/farmakovigilanca/porocanje-o-nezelenih-ucinkih-zdravil/).

Rethink Fabry

Zdaj boste zapustili RethinkFabry.si.
Spletno mesto, ki ga boste obiskali, ni v lasti lastnika domene RethinkFabry.si, ki ga niti ne upravlja.

V REDU